China Central Television | Como

China Central Television

  • China Central Television
China Central Television
£375,000
Fit Out
UK
2008

In 2008 Como was appointed to construct a new broadcast space for CCTV’s European Bureau within the Grade II listed, Associated Press building in Camden, North London.

The works comprised a sympathetic refurbishment of the Grade 2 listed space incorporating general office area, reception, a control room for the broadcast systems, AV/Dub & make up facilities, a new cooling system and installation of a bespoke lighting rack above the new anchor desk area.

The project, already challenging due to a tight programme, had to accommodate designed development during the construction period as well as the integration of a number of bespoke components from different continents with varying tolerances and connections.