1 St John's Lane | Como

1 St John's Lane

AKQA
Fit Out
Arts and Culture
UK
Amos and Amos
July 2014

Como worked with digital marketing agency, AKQA to deliver an innovative project involving Category B refurbishment of over 15,000 sq ft of commercial office space within a restricted budget to a fast track programme of work. The theme for the new offices was the Victorian London docks, and allowed a flexibility of workspace and a new way of working for the company. The project included the installation of partitioning, specialist internal finishes and modification to the landlord’s MEP systems and existing comms room.

The Como team worked closely with the supply chain and specialist contractors to deliver the project, which was undertaken in occupation, adding a further level of complexity to the work.